Betalingsmetoder

Menu
 

Om Vektekspert.no

Vektekspert er Skandinavias største leverandør av vekter og måleutstyr til private og næringslivet. Virksomheten er eid av den danske virksomheten Vaegteeksperten.dk, som har eksistert siden 2006 – i dag har vi i tillegg til Norge og Danmark også nettbutikker i Sverige (www.vagexperten.se), Finland (www.vaakaekspertti.fi). Frankrig (www.expertdupesage.fr) og Holland (www.weegshcaal-online.nl). Vår omfattende erfaring og store produktportefølje har gjort oss til markedsledende innenfor rådgivning og levering av måle og veieutstyr.

Vektekspert leverer i dag vekter og måleutstyr til noen av Nordens største virksomheter. Det gjør vi, fordi det er enkelt for dem. Vi er vant til å håndtere store som små organisasjoner som krever rådgivning, effektivitet og gode priser – og for å gjøre det enda enklere for dem, har opprettet vårt HeavyWeight kundeprogram til de største virksomhetene.
Så enten du leter etter en kjøkkenvekt til huset, en analysevekt til laboratoriet eller en pallevekt til lageret – så kan vi hjelpe deg!

Våre produkter og leverandører
Vi har direkte kontakt med våre produsenter og teknikerne bak produktene og kan dermed få svar på alle tekniske spørsmål om hvert spesifikt produkt. Vi bruker kun anerkjente leverandører fra Europa, som kan forsikre oss om at våre varer er produsert under ordentlige forhold. Dessuten kvalitetssjekker vi selv varene, så du er sikret den beste kvaliteten.

Vårt sortiment består av produkter i alle prisklasser og kvaliteter, så vi matcher ethvert behov.

Kundeservice
Vi bestreber oss for å yte den beste kundeservicen på internett. Vi besvarer alle henvendelser innenfor 24 timer på hverdager og prøver alltid å finne en løsning som passer kundens behov.

De beste prisene
Vektekspert har de beste prisene på nettet – sammen med den gode servicen er det alfa og omega for oss. Skulle du mot forventning finne en vare billigere et annet sted, så kontakt oss – vi matcher prisen!

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post, hvis du har spørsmål, ris eller ros.

 

Adresser:

Returadresse og support
Vektekspert.no
Postboks 19
4855 Froland
NORGE

Tel: 21 98 46 11 - Telefontid hverdager 09.00 - 16.00. Lunsjpause 12.00-12.30.
Mail: [email protected]
 

Administrasjon
Vektekspert.no
c/o Ardur Tax AS
Org. nr.: 912371972
Filipstadveien 5
0250 Oslo
NORGE

Tel: 21 98 46 11 - Telefontid hverdager 09.00 - 16.00. Lunsjpause 12.00-12.30.
Mail: [email protected]

Trustpilot - Bra service ved kontakt. Bra nettbutikk. – Jahn Arvid Svendsen

VI ER STOLTE OVER Å LEVERE TIL FØLGENDE

Vennligst vent