Om Vektekspert.no

Vektekspert er Skandinavias største leverandør av vekter og måleutstyr til private og næringsliv. Vi har eksistert siden 2006, og har i dag nettbutikker i Norge (www.vektekspert.no), Danmark (www.vaegteeksperten.dk), Sverige (www.vagexperten.se), Finland (www.vaakaekspertti.fi), Frankrike (www.expertdupesage.fr) og Nederland (www.weegschaal-online.nl). Vår omfattende erfaring og store produktportefølje har gjort oss til markedsleder innenfor rådgivning og levering av måle- og veieutstyr.

Og oppdraget er klart:

 Vekteksperten vil tilby internettets største utvalg av vekter til de laveste priser online!

 

Vi holder oss oppdaterte hos våre leverandører, og tar inn de nyeste produktene så fort de blir lansert. I tillegg er vi alltid på utkikk etter nye og konkurransedyktige leverandører med spennende produkter for vårt sortiment.

Prisgaranti 
For at du alltid skal finne den beste prisen hos oss, har vi installert en prisrobot som skanner nettet for priser. Dette bruker vi til å justere våre egne priser. Dersom du finner en bedre pris (eller får et spesialtilbud), har vi prisgaranti på alle våre produkter. Dette betyr at vi vil gi deg et bedre tilbud på de samme produktene - bare kontakt oss via e-post, chat eller telefon! Les mer om vår prisgaranti her.

Service for private og næringsliv
Vekteksperten leverer i dag vekter og måleutstyr til noen av Nordens største selskaper. De velger oss fordi vi gjør det enkelt for dem. Vår salgs- og supportavdeling er vant til å håndtere store og små organisasjoner som trenger kompetent rådgivning, lagereffektivitet og konkurransedyktige priser. Vi kan hjelpe deg uansett om du søker en kjøkkenvekt til hjemmet, en analysevekt for laboratoriet eller en pallevekt til lageret.

Våre produkter og leverandører
Vi har direkte kontakt med våre produsenter, samt teknikerne bak produktene. Dette gjør at vi kan svare på tekniske spørsmål om alle produkter. Vi samarbeider bare med anerkjente leverandører fra Europa som kan forsikre oss om at deres varer er produsert under gode forhold. I tillegg sjekker vi kvaliteten på våre produkter, slik at du er garantert det beste. Vårt sortiment består av produkter i alle prisklasser og kvaliteter, slik at vi kan matche alle behov.

Kontakt kundeservice
Det er viktig for oss er å tilby den beste kundeservicen på nett. Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer på hverdager, og prøver alltid å finne en løsning som passer kundens spesifikke behov.

Kontakt oss via telefon eller e-post hvis du har spørsmål, ris eller ros!

 

Support:

Support

Tel: 33 99 74 76 - Telefontid hverdager 09.00 - 16.00. Lunsjpause 12.00-12.30.
Mail: support@vektekspert.no
 

Administrasjon
Vektekspert.no
c/o ECOVIS
Org. nr.: 912371972
PB 1904 Vika
0124 Oslo
NORGE

Tel: 33 99 74 76 - Telefontid hverdager 09.00 - 16.00. Lunsjpause 12.00-12.30.
Mail: support@vektekspert.no