Mikroskop KERN OBN 13

kr 18 859,00 - kr 18 859,00
Velg modell
Kort beskrivelse
OBN-serien utmerker seg med sin uovertrufne og konsekvent høye kvalitet og ergonomiske design. De mange modulære komponentene gir OBN-serien høy individualitet for profesjonelle brukere. Avhengig av bruksområdet kan du velge mellom modeller med kraftig, trinnløst di .... Les hele beskrivelsen
OBN 132
OBN 132
OBN 132
Se spesifikasjoner
kr 23 573,75 kr 18 859,00
Trinocular Tube
HWF 10 x / Ø 20mm Eyepieces
4x/10x/20x/40x/100x Objektiv
Abbe N.A. 1,25 (aperture diagram)
Blue
Lader (Inkl.)
kr 23 573,75 kr 18 859,00
Legg til tilbehør

Beskrivelse

OBN-serien utmerker seg med sin uovertrufne og konsekvent høye kvalitet og ergonomiske design. De mange modulære komponentene gir OBN-serien høy individualitet for profesjonelle brukere.

Avhengig av bruksområdet kan du velge mellom modeller med kraftig, trinnløst dimbar 3 W LED eller 20 W halogenbelysning (Philips).

Halogenvarianten fås også som et forhåndskonfigurert fasekontrastmikroskop, som takket være kombinasjonen av et profesjonelt 5-dobbelt kondensatorhjul, fasekontrastkondensatoren og Infinity-Plan fasekontrastobjektiver blir et fullt utstyrt mikroskop av høy kvalitet for alle anvendelser av kontrastmetoden.

Denne serien har profesjonell Koehler-belysning med en justerbar feltmembran og en sentrerende og høydejusterbar 1.25 Abbe-kondensator med justerbar blenderåpning.

Det svært store mekaniske trinnet med ergonomisk, koaksial grov- og finjustering på begge sider gjør det mulig med rask og presis justering og fokusering på prøven din.

En rekke modulære systemer, for eksempel B. en utsvingbar kondensator, forskjellige okularer, linser, fargefiltre, fasekontrastenheter, en mørkfeltskondensator, en enkel polarisasjonsenhet opp til komplette fluorescensenheterfås som tilbehør.

Sentreringsokularet for fasekontrastjustering, støvdeksel, okularer og flerspråklig bruksanvisning er inkludert i leveransen.


Et C-mount-adapter er påkrevd for å koble til et kamera som kan velges fra medfølgende modellutstyrsliste.

Mer informasjon

Produsent Kern & Sohn
Batteri inkludert Nei
Type Mikroskop
Estimert levering 3-7 hverdager
Artikkelnummer KERN OBN 13-15
Produktblad
Manual