Menu
 

Bli Reseller!

Hos Vektekspert skreddersyr vi alle forhandleravtalene våre, så vi kan imøtekomme alle behov, enten du ønsker drop-shipping, forsendelser til eget lager eller en helt annen mulighet, så har vi løsningen for deg.


Drop-shipping
Kunne du tenke dig en drop-shippingløsning, kan vi ta oss av alt det kjedelige: forsendelse, kundestøtte og reklamasjoner. Du skal bare selge varen og gi oss beskjed. Ved inngåelse av avtalen får du et logg-inn til hjemmesiden vår, så du lett og raskt kan sette opp ordrer. Du skal bare finne produktet og taste inn kundens adresse – så klarer vi resten!
Du kan selvfølgelig også sende ordrene til oss via e-post – så oppretter vi dem gjerne i systemet for deg.


Partier og forsendelser til eget lager
Ønsker du i stedet bare å få tilsendt partier eller mindre forsendelser direkte til ditt eget lager, har vi selvfølgelig også løsningen til det. Her vil du også få et logg-inn til hjemmesiden vår, sånn at du med forhåndsinntastede fakturerings- og leveringsopplysninger lynraskt kan opprette ordrer med en avtalt rabatt. 


Dine priser
Ved inngåelse av avtalen fastsetter vi en rabattsats for din bedrift, som gjelder for alle våre produkter. Når du logger inn på hjemmesiden vår, vil du se alle priser med denne rabatten fratrukket.KONTAKT OS
Vil du høre mere om dine muligheter, så kontakt vår B2B- avdeling!

Mail  Mail: [email protected]
 Phone   Tlf.: 21 98 46 11 - Telefontid hverdager 09.00 - 16.00. Lunsjpause 12.00-12.30.

 

 

Trustpilot - Bra service ved kontakt. Bra nettbutikk. – Jahn Arvid Svendsen

VI ER STOLTE OVER Å LEVERE TIL FØLGENDE

Vennligst vent